vineri, 2 noiembrie 2012

ARD(E) ROMÂNIA


Ne amintim cu toţii cum peste noapte, PDL s-a transformat dintr-un partid socialist într-un partid popular. Scamatoria lui Băsescu a reuşit. Dintr-un partid, membru al Internaţionalei Socialiste, PDL s-a trezit membru al PPE. Părea curios cum exigenţii populari europeni acceptau în rândurile lor un partid care nu avea nicio legatură cu dreapta politică. Misterul avea să se risipească curând. PPE avea nevoie doar de voturile PDL în Parlamentul European, prefăcându-se că nu vede impostura în care se afla acest partid. Un partid fără identitate, care şi-a schimbat doar eticheta, îi păcălea şi pe români şi pe europeni.
După o guvernare dezastruoasă, care a însemnat doar furturi din banii publici, tăieri de pensii, salarii şi multe alte drepturi, PDL se prezintă în alegeri sub un alt nume, ARD.
ARD reprezintă o alianţă dintre PDL şi trei personaje caraghioase şi oportuniste: Mihai Răzvan Ungureanu, Mihail Neamţu şi Aurelian Pavelescu. Cei trei pretind că reprezintă câte un partid. În realitate, nu reprezintă nimic şi pe nimeni. Avem de a face din nou cu o şmecherie marca Băsescu. Crezând că românii vor uita “performanţele” PDL, Băsescu a găsit trei fraieri fără scrupule, care să-i facă “jocul de-a alba neagra” cu poporul român. Vrea să-i mai ARDă încă o dată pe români!


OCTAVIAN BOT
Candidat USL pentru Camera Deputaţilor,
Sect. 2, Colegiul nr. 8

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu