luni, 26 noiembrie 2012

Digi24: Octavian Bot: Băsescu trăiește o dramă hamletiană, 21.11.2012



Traian Băsescu trăiește drama hamletiană „A fi sau a nu fi” reprezentantul statului român, a declarat Octavian Bot în emisiunea „Jurnal de seară”, adăugând că nu poate să îl felicite pe președinte pentru modul în care se comportă înainte de Consiliul European.
„Lui îi place să se considere șeful statului român. Sesizați diferența. Cand ești reprezentant nu decizi tu, când ești șeful statului, poți să decizi. A confundat mereu Parlamentul și Guvernul cu un echipaj de vapor, unde comandantul decide”, a subliniat el.
„Victor Ponta a procedat corect și democratic. Interesul României este să aducă mai mulți bani, este interesul național. În jurul lui nu te poți opune și să spui că ești mai deștept”, a declarat Bot.
„Băsescu nu cred că vrea mai mulți bani pentru România, ci mai multe voturi pentru ARD, arătând cum greșește USL, joacă un rol dublu”, a subliniat el. „Este un joc dublu ce ține de apartenența sa la PPE, pentru că el știe că este într-o impostură crasă, nu are nimic de a face cu dreapta”, a declarat Bot.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu