marți, 13 noiembrie 2012

Lansare candidați USL Sector 2




Ieri, 12 noiembrie, am participat la lansarea candidaților USL Sector 2 pentru alegerile parlamentare. Sunt mândru să fac parte dintr-o echipă puternică, o echipă competentă, capabilă să reprezinte cu succes locuitorii Sectorului 2 al Capitalei în Parlamentul României. 

Eu, Octavian Bot, candidez, la propunerea Partidului Național Liberal, pentru un mandat de deputat în colegiul uninominal nr.8 din București. Tot pentru un mandat de deputat se vor lupta:
 - Dumitru Popescu (UNPR), în colegiul nr.5;
- Rodica Nassar (PSD) în colegiul nr.6;
- Violeta Tudorie (PSD) în colegiul nr.7;
- Daniel Budurescu (PNL) în colegiul nr.9.
Pentru Senat vor candida: președintele UNPR, Gabriel Oprea, în colegiul uninominal nr. 3 și Dumitru Pelican (PC) în colegiul uninominal nr. 4.
Le mulțumesc pe această cale domnului Eugen Nicolaescu, lider marcant al PNL și primarului Neculai Onțanu, care ne-au fost alături și ne-au asigurat de tot sprijinul domniilor lor.
M-am bucurat să constat încă o dată că suntem o forță, o echipă unită și sunt convins că împreună vom reuși să ducem o campanie electorală corectă, decentă. Echipa USL este soluția de care cetățenii Sectorului 2 au nevoie!




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu